INDIAN ROYAL FOOD

Recentreview


4 stars out of 703 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Indian Royal Food. Want to know more? Find out more.

4 Feb 2023 at 15:42 Very tasty and on time delivery
1 Feb 2023 at 10:51 15 min late
28 Jan 2023 at 4:19 Het eten was koud, niet lekker, vlees was droog en ik vroeg NIET PIKANT. Het was wél pikant. Helaas. De springrols waren plat en niet warm... Rijst was de meest goedkope rijst! 3 krtier te laat en was totaal niet lekker!!! Ik bestel NOOIT meer!!!
26 Jan 2023 at 15:10 Het duurde 2,5 uur eer de bestelling geleverd werd. Besteld om iets na 18u, pas iets voor 21u geleverd. Na 90 minuten stopte de teller van takeaway en stond er dat de bestelling snel zou aankomen. Geen communicatie hierover de hele tijd.
22 Jan 2023 at 22:34 Butter chicken: een totaal van 6 stukjes kip (1cmx1cm), een beetje weinig naar mijn smaak voor €16,50. De naan was redelijk hard en gummy, minder lekker dan waat ik gewoon ben. Bezorging was na 1u zoals vermeld en gratis, dus dat was wel heel fijn.
20 Jan 2023 at 20:50 It took 2 hours for our order to get delivered! The option of 120 mins is not even available in the review form!
20 Jan 2023 at 20:50 Took over two hours to deliver! That alone is worth a zero star review. Naan tasted bad, the dishes tasted flat. Overall bad experience.
10 Jan 2023 at 20:27 It's took 1h30M more it's too long to receive the delivery item..first the they called me to chainge the menu because the order item is not available in the shop..then they deliver the order too late..
9 Jan 2023 at 14:40 Héél lekker eten, zeker voor fans van pikant!
30 Dec 2022 at 20:25 Zeer lekker en warm!
22 Dec 2022 at 14:03 lekker en op tijd