INDIAN ROYAL FOOD

INDIAN ROYAL FOOD Indian Royal Food

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 97 reviews
17 Jan 2020 at 8:45 Very good food on time
11 Jan 2020 at 16:16 Lekker, warm, en op tijd geleverd.
30 Dec 2019 at 20:41 Food and potions were decent but could only eat half of my order as I had ordered non spicy daal but received the spicy version insteaf. Inedible. Money down the drain. I was very disappointed.
25 Dec 2019 at 21:03 trekt echt op niks ! Plus wachten zeker 2u30 min! Curry saus trekt op niks, pikant ik vroeg niet pikant ! Samosa vroeg ik niet pikant en dan nog te hard ! Gefrituurde scampi’s precies een kauwgom, en niet krokant BROOD PRECIES SLAPPE PANNEKOEKEN
22 Dec 2019 at 21:41 Lekkere verzorgde gerechten. Voor iemand die plantaardig eet zoals ik is het niet gemakkelijk om degelijke maaltijden aan huis te laten leveren. Niet te vettig. Fresh made “from scratch”! Zoals het hoort.
15 Dec 2019 at 18:28 Good food and response
11 Dec 2019 at 23:06 Did u put chicken soup block.. Never goona order...
30 Nov 2019 at 16:20 Ik had omstreeks 12u mijn bestelling geplaatst. ,k Had aangeduid om 13u15 te leveren. Maar de bestelling is pas gearriveerd om 14u30!! Nu qua smaken en pittigheid was het in orde, er mocht alleen wat meer vlees bijzitten, was overwegend meer saus.
29 Nov 2019 at 20:39 Chicken tikka? Helemaal niet herkenbaar. Leek eerder stoofvleessaus. De verkeerde Naan en verkeerde drank geleverd.
29 Nov 2019 at 16:49 Zo goed als geen lam terug te vinden in de Lam Curry. 3x moeten bellen om te vragen waar onze bestelling bleef. De hoofdgerechten waren nog relatief warm. De voorgerechten waren bijna koud.